La cantada d'havaneres i boleros de Sant Antoni es trasllada al Collet

Intervenen: Miquel Bell-Lloch, Alcalde de Calonge i Sant Antoni; Francesc Sánchez Carcassés, organització

La Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni es manté però es trasllada al paratge del Collet per garantir totes les mesures de seguretat sanitàries.

Aquesta decisió permetrà mantenir les dues nits de concerts, amb un aforament limitat i amb entrada prèvia gratuïta. Per poder complir amb les mesures de seguretat l'aforament es limitarà segons la normativa vigent en el seu moment en un espai ampli i a tocar del  mar. Les entrades per les dues nits de concerts seran gratuïtes i s'hauran de retirar prèviament a les oficines de Turisme i de Cultura a partir del 6 de juliol.

La Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni tindrà lloc els dies 17 i 18 de juliol a les 22 h. La nit del divendres 17 de juliol la protagonitzaran els grups Peix Fregit, Les Anxovetes i Port Bo, mentre que dissabte 18 de juliol actuaran els grups Boira, Neus Mar i Arjau. El repertori de les dues nits s'endinsa en algunes de les havaneres i boleros més coneguts.

La cantada d'havaneres es retransmetrà per TV Costa Brava


La cantada està organitzada per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, sota la direcció i presentació del periodista Francesc Sànchez Carcassés, qui també conduirà la retransmissió de la cantada el dissabte a través de Televisió Costa Brava i de la Xarxa de Televisions Locals.

L'organització pensa en un escenari en forma d'amfiteatre amb vistes al mar i amb una il·luminació especial que acompanyi la vetllada.

 Aquest esdeveniment arriba a la sisena edició com una de les ofertes musicals de l’estiu més consolidades de la Costa Brava. Enguany serà la quarta vegada consecutiva que es programen dues nits seguides d’havaneres i boleros, i aquest any la cantada de Sant Antoni serà la única que celebra dues nits de concerts a Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura