Arrenca la campanya gastronòmica de l'angula del Ter 'in extremis'

Pals

Data: 04/12/2019

Intervenen: Joan Carles Sánchez, Es Portal; Damià Rafecas, Vicus; Jordi Ribas, Sol Blanc; Ivan Beumala, Sa Punta; Juli Carbó, pescador d'angules

Ha costat Déu i ajuda però finalment l'angula ha arribat al Ter. En temps de descompte i quan ja semblava que no hi hauria campanya gastronòmica, els sis restaurants del Quermany Gastronòmic de Pals han engegat la cinquena edició de la Campanya Gastronòmica de l'Angula.

Algunes de les propostes són les angules escaldades amb aigua i sal i un 'bouquet' d'amanida; l'ou escalfat amb crema de col i nap, carxofes i angules; les angules a la bilbaína; els ous ferrats amb trompetes de la mort i angules; l'arrós cremós amb sofregit blanc, botifarra de perol, camagrocs i angules, els ous a baixa temperatura amb trompetes de la mort saltejades; el cap i pota amb angula o el plat típic i que tenen tots els restaurants com és l'angula a l'allada i bitxo.

Quermany Gastronòmic és l'agrupació de sis restaurants de Pals que fan campanyes com la del calamar de potera, la tòfona o el foie gras.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura