Torna Cap Roig amb un cartell 'marca de la casa' i menys aforament

Palafrugell

Data: 09/04/2021

Intervenen: Maria Lluïsa Martínez, dir. Relacions Institucionals Caixabank; Juli Guiu, Director Festival Cap Roig

El Festival arrencarà el 23 de juliol amb Pablo López i tindrà Raphael com una de les novetats més destacades

Torna el Festival Cap Roig amb un cartell molt marca de la casa i amb canvis obligats per la pandèmia en l'aforament i restauració. Després d'un any d'abscència el clàssic de Calella de Palafrugell ha presentat un cartell amb artistes nacionals, estatals i internacionals.

El cartell de Cap Roig segueix l'estela de les edicions anteriors amb una barreja de noms històrics del panorama musical com Raphael, Jose Luis PeralesHombres G o Sopa de Cabra;  ídols de les noves generacions com Aitana, Morat i Taburete; veus consolidades del panorama nacional com Love of Lesbian, Antonio Orozco, Estopa, Manel o Els Amics de les Arts; propostes pels públic familiar com el Pot Petit o el Mag Lari o propostes pels més melòmans com Sílvia Pérez Cruz, Juan Diego Flórez i Sara Baras.

Completen el cartell del 23 de juliol al 21 d'agost Ara Malikian, Passenger, Pablo López, David Bisbal, Antonio José i Blaumut.

Adaptació a la pandèmia

El Festival s'ha hagut d'adaptar a la pandèmia amb canvis importants en l'aforament, restauració i preus de les entrades. L'aforament es redueix a dos terços de l'habitual, es prendrà la temperatura del públic i caldrà portar mascareta tota l'estona a més d'hidrogel repartit per tot el recinte. La restauració manté els tres àmbits habituals però adaptats a les distàncies físiques necessàries. La restauració exterior es trasllada i enlloc de ser just davant l'escenari serà a l'entrada del recinte en un dels camps que feia d'aparcament anys enrere. I l'espai que ocupava serà per un 'market'. Pel que fa a les entrades aquestes baixen en el seu preu mitjà dels prop de 90 euros a 60.

el concert solidari se celebrarà el 21 d’agost i anirà a càrrec de Sara Baras; els beneficis aniran destinats a projectes de Càritas que ofereixen suport socioeducatiu a infants en risc d'exclusió social.

Les entrades es posaran a la venda el proper dilluns, 12 d’abril a les 10.00h. a la web oficial de Festival

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura