Un testament renovat tanca el carnaval de les Incombustibles a Palamós

Palamós

Data: 27/02/2020

La plaça del Testament de Palamós es va tornar a omplir aquest dimecres de palamosins de dol per acomiadar Ninight Fever. La reina de Les Incombustibles va morir aixafada per una bola de discoteca tal i com es va sentenciar al Judici Sumaríssim i el seu cos va ser passejat a la processó de dol que va presidir el Carnestoltes Kin Cool i la reina Ruth Mini Fever.  

La Colla del Testament va sortir de nou a la seva plaça per fer els seus clàssics càntics fúnebres en un acte renovat arran de la polèmica de l'any passat pel contingut del testament. El Papa de Broma va entomar el mea culpa admetent que no s'imaginava que el tornessin a convidar. Tot seguit, va cantar les absoltes per la difunta reina del carnaval en què el govern municipal, les colles, la comissió del carnaval o el coronavirus van ser protagonistes.

El moment més esperat va ser el de la lectura del testament. Per primera vegada va ser la pròpia colla carnestoltes qui va escriure les seves últimes voluntats i el notari va fer un pas el costat per cedir la lectura al carnestoltes vidu Kin Cool. 

El Dimecres de Cendra va acabar amb la clàssica sardinada popular a l'estenedor de xarxes amb centenars d'assistents i fins i tot algun espontani.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura