Final d'estiu amb la Festa Major de St. Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 24/08/2023

Mireia Pagès

La Festa Major de Sant Antoni conclou l'estiu amb activitats per a tots els públics, destacant en majoria, per les actuacions musicals que se celebraran. Un dels moments més esperats és el Diverbeach, que combina música, platja i bon ambient.

Sant Antoni de Calonge es prepara per vestir-se de festa major durant més d'una setmana amb activitats per grans i petits, des del 24 d'agost fins al 3 de setembre en horaris d'entre 18 h i 22 h del vespre.

Els dies de Festa Major venen carregats d'activitats com partides d'escacs, espectacles infantils, cercavila en el Passeig, visites guiades, tallers de jocs matemàtics, entre d'altres. No obstant això, el que més destaca són les actuacions musicals.

El concert de Jazz conclou la Festa Major de la mà del músic Lluís Coloma, al paratge del Collet. L'accés és gratuït amb taquilla inversa a favor de la Marató de TV3. Un dels concerts més esperats és el de l'Orquestra Di-Versiones, el 25 d'agost, en el que esperen entre 15.000 i 20.000 persones en l'anomenada Diverbeach, que començà fa anys d'una manera molt modesta.

Tot apunta a passar-s'ho molt bé quan es parla de Diverbeach, platja, música i amics i amigues. L'Albert afirma que és un públic familiar, la gent bé amb consciència i té lloc en un horari raonable, això sí, s'ha de tenir en compte la dificultat del pàrquing.

La Festa Major de Sant Antoni tanca l'estiu amb molta música, felicitat i activitats per a tothom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura