Èxit d'assistència als tallers de cuina a Fonteta

Forallac

Data: 25/03/2024

L'Ajuntament de Forallac organitza diversos tallers de cuina perquè els veïns i veïnes del municipi i voltants puguin conèixer diferents estils, formats i aliments per completar i perfeccionar els seus aprenentatges en el món de la cuina. Un equip de TV Costa Brava va assistir en un dels cursos amb en Vicenç Fajardo, president de la Cuina de l'Empordanet.

Faltaven vint minuts per començar el taller de cuina i la sala es va començar a omplir de gent, fins al punt que era impossible localitzar una cadira buida, de fet alguns espectadors van haver de seguir la classe a peu dret. Amb aquest èxit d'assistència, l'Ajuntament de Forallac organitza aquests tallers perquè els veïns i veïnes del municipi i de poblacions pròximes puguin gaudir i sorprendre's de les receptes que mostren els cuiners.

En aquesta sessió, el cuiner de Saó Restaurant i també president de la Cuina de l'Empordanet, Vicenç Fajardo, ofereix diverses receptes relacionades amb la pasta. Receptes de diversos països del món.

En aquesta recepta per exemple utilitza espinacs, formatge, festucs, ou, farina, oli i sal. Intenta ensenyar una cuina senzilla, però que delecta els paladars. Com a consell recomana no tenir por a la cuina i practicar.

Qui s'hagi quedat amb les ganes d'aprendre més, pot apropar-se al local social de Fonteta i escoltar la infinitat de trucs i idees per deixar amb la boca oberta als vostres convidats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura