Mont-ras acull la XVIII Mostra de Pessebres i Diorames

Mont-ras

Data: 17/12/2021

INTERVÉ: Albert Català, president de la Federació Catalana de Pessebristes

Un dels ingredients de les festes nadalenques és, sens dubte, el pessebre. A Mont-ras aquesta tradició està molt arrelada i enguany el municipi celebra la XVIII edició de la seva Mostra de Pessebres i Diorames. En aquesta ocasió hi han participat 21 alumnes de l'Escola de Pessebrisme, així com també altres col·laboradors i socis de la Federació Catalana de Pessebristes. Les escenes que s'exposen a la mostra són molt diverses, i algunes amb temes d'actualitat, com per exemple el volcà Cumbre Vieja, ambientades a Nova York o el Palau de la Música.
 
El pessebre de l'Associació enguany també porta un tema d'actualitat. En aquest cas han volgut fer un homenatge a tots els voluntaris, bombers, ADF i a tots aquells que van col·laborar en les tasques d'extinció de l'incendi del Cap de Creus, que hi va haver aquest estiu.
 
Enguany la Mostra de Pessebres i Diorames ha recuperat un joc per als més petits de la casa que ja s'havia fet en edicions anteriors. Es tracta d'un joc d'observació en el qual els infants han d'anar responent una sèrie de preguntes, així com trobar diferents figures en els pessebres que estan exposats.
 
La Mostra de Pessebres i Diorames de Mont-ras es podrà visitar cada dia en horari de matí i tarda fins el proper 9 de gener, i a partir del dia 10 i fins el 30 es podrà visitar amb el mateix horari, però només els caps de setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura