La Casa Blasco acull l'exposició de Quimeta Serra

Intervé: Quimeta Serra, ceramista

Quimeta Serra ja té nova exposició a Sant Feliu de Guíxols. Aquest cap de setmana es va inaugurar una mostra, en un acte íntim, que pretén transportar a l'espectador la passió i l'art per la ceràmica que té l'artista ganxona, filla predilecta de la ciutat. Un món al qual va endinsar-se fa 50 anys i que encara hi està totalment immersa. 

L'exposició, ubicada a Casa Blasco, als jardins del Monestir, és una àmplia  mostra de peces, de diferents etapes de la batejada com a Dama del Fang. Una mostra que té les peces històriques de la Quimeta però també les seves noves creacions. Olis, aquarel·les, tècniques mixtes i noves formes d’experimentar amb els volums, textures, colors i materials.

Els visitants que assisteixin a la mostra trobaran una Quimeta una mica diferent a altres exposicions, perquè les temàtiques també han estat variades: des del seu univers més personal, el mar i la badia de Sant Feliu de Guíxols, es va tendint a les composicions fetes amb flors, la recreació de paisatges, personatges amb robes sedoses com pamel·les, barques, bicicletes, globus i molts altres nous referents que s’han anat incorporant en la creativitat d’aquesta ganxona il·lustre.

La mostra està organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, comissariada per Carmela Llobet i Eva Motas. 
Es podrà veure tots els dies de la setmana, a la tarda, en horari de 17 a 20 hores, ininterrompudament, amb entrada gratuïta. Amb aquesta mostra, l’Ajuntament convida visitants i amants del món de l’art a fer una volta per l’univers creatiu de la nostra admirada artista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura