Sant Feliu treballa amb diferents escenaris per mantenir el Porta Ferrada 2020

Intervé: Josep Saballs, regidor del festival

L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la direcció de Porta Ferrada treballen amb quatre escenaris diferents per garantir que aquest estiu hi hagi festival a la ciutat. A dia d'avui es mantenen els concerts, els espais i la venda d'entrades de la 58a edició del certamen, però l'ajuntament reconeix que aquest escenari es podria veure alterat. 

La ciutat compta amb espais polivalents amb aforaments d'alta o mitjana capacitat com el Guíxols Arena o l'Espai Port que es poden adaptar a la possibilitat de redistribuir els afonaments en funció de les mesures de distanciament social que hi hagi vigents. També estudien com això afectaria als costos del certamen. A tres mesos vista, una de les principals línies de treball de la organització és què pot passar amb els 13 concerts internacionals i exclusius a Catalunya programats per aquesta edició del festival. 

L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols manté el seu compromís amb el festival, convençut que juntament amb l'Espai Carmen Thyssen és el motor cultural de la ciutat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura