Culturejant es presenta en societat en un acte multitudinari

Intervé: Mercè Diago, Culturejant

L'Hotel la Terrasa va acollir aquest cap de setmana l'acte de presentació de Culturejant, una nova associació cultural sense afany de lucre que té la intenció de dotar Castell-Platja d'Aro i d'actes i esdeveniments culturals al llarg de l'any. 

Sota aquest pretext més d'un centenar de persones van acompanyar les principals impulsores de la proposta Gemma Guisado i Mercè Diago. A més, el duo "The Two of Us", format per Marta Martí com a cantant i Ferran Alves al piano van amenitzar la vetllada amb les seves versions de bossa-nova. 

Amb l'ànim de fer sorgir l'interès cultural, l'associació farà la seva primera obra de la mà d'una òpera italiana relacionada amb el Carnaval de Platja d'Aro, un dels esdeveniments més característics de la vila.

Des de Culturejant agraeixen a tota la gent que ha aportat el seu granet de sorra per ajudar el projecte a sortir endavant. De la mateixa manera, no deixen de banda la resta de pobles del municipi i ja preparen l'obra "7 maneres de ser Hamlet", una aproximació a la representació de Shakespeare que tindrà lloc a Castell d'Aro.

Culturejant no només oferirà actes, sinó que també pretén convidar la població a un curs d'introducció al cinema en 5 sessions a partir del 5 d'abril. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura