Palafrugell Canta torna a pujar als escenaris del Teatre Municipal per Nadal

Palafrugell

Data: 21/12/2022

Aquest 17 de desembre, Palafrugell ha obert les portes del Teatre Municipal per escoltar una selecció de les veus locals més destacades de la zona, descrita com 'Palafrugell canta'.

La nova edició de concerts anomenada 'Palafrugell Canta', torna a pujar a dalt dels escenaris amb motiu de les festes de Nadal.
Palafrugell, que és terra d'havaneres, ha enfocat aquesta vegada peces musicals encapçalades pels cantants solistes locals més destacats de la zona.

El pianista, compositor i director d'orquestra Antoni Mas, ha estat l'encarregat de presentar els diferents artistes, com per exemple la Júlia Tormo, qui, juntament amb dues ballarines, formen part del grup Free Soul.

El compositor Mas, que també ha explicat orgullós que 6 de les 8 integrants de 'Palafrugell Canta' siguin dones, ha presentat i acompanyat amb el piano a la cantant Anna Sáez.

Aquest ha estat un dels actes més destacats de la campanya nadalenca de Palafrugell, un poble que es sent orgullós del repertori de veus locals amb les quals compte.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura