Comença el desplegament de la carpa del Guíxols Arena

Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols es prepara per l'arribada d'activitats multitudinàries al Guíxols Arena. Per aquest motiu diversos operaris han començat a fer el desplegament de la carpa situada just a sobre de la pista de bàsquet. 

El primer dels actes celebrats en aquest espai serà el dinar de la gent gran el dia 15 de desembre. Com que aquest any s'ha ampliat la llargària de la carpa, la disponibilitat de les entrades per aquest esdeveniment ha augmentat. 

A més del dinar de la gent gran, les revetlles de Carnaval i diverses de les activitats programades en motiu de la capitalitat de la sardana de Sant Feliu de Guíxols se celebraran també sota la carpa. 

La carpa es va instal·lar al Guíxols Arena per primer cop al Guíxols Arena el 2017 en motiu de la celebració de la revetlla del Va Partir Tour de Ràdio Flaixbac

Amb aquest equipament temporal Sant Feliu de Guíxols no té la necessitat de parar l'activitat als pavellons municipals i dona ús a una de les inversions més importants de la passada legislatura. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura