Calonge és terra, mar i vi

Sota el títol 'Un mar de Vinyes' l'Ajuntament de Calonge ha volgut resumir en només 6 minuts tot un any de feina a les vinyes del poble. En total s'han enregistrat 23 hores de gravacions de la vida a la vinya aconseguint tenir ja per sempre més unes imatges increïbles del vi de Calonge i de la seva gent. Els viticultors del municipi conserven la tradició de fer vi de pagès però també han sabut pujar al carro de la innovació i emparats per la denominació d'origen Empordà elaboren grans vins, alguns d'ells entre els millors del país.


Emmarcada dins la Festa del Vi nou la presentació d'aquest audiovisual estava apadrinada pel cambrer de vins del Celler de Can Roca, Josep Roca. L'alcalde li va donar pas destacant d'ell que tot i ser home de prestigi mundial segueix arrelat a la terra i a les tradicions gironines. Roca va explicar que el 

Calonge és terra, mar i viAmb la sala noble del castell plena de gom a gom es va projectar aquest documental sobre la vinya i posteriorment els cellers del municipi van oferir tastets del vi de la nova anyada. La plaça del castell es va omplir de calongins i visitants que va construbuir a fer del nou format de la Festa del Vi Nou tot un èxit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura