La Passió de la Bisbal s'interpretarà a la Cripta de la Sagrada Família

La Passió de la Bisbal participarà per primera vegada a la presentació de la temporada de passions a la Cripta de la Sagrada Família a Barcelona. Assumirà bona part de l'acte, amb la participació d'actors, músics i cantants i com a novetat interpretaran l'Stabat Mater de Joan Carreras Dagas. La cita és aquest dissabte 9 de març.

El Cor Carreras Dagas i els actors, actrius i músics fa setmanes que assagen diverses escenes de la Passió de la Bisbal. Enguany tornen a tenir una cita especial. Mentre l'any passat recuperaven la Passió, aquesta vegada la porten a la Cripta de la Sagrada Família a Barcelona. Serà el 9 de març, coincidint amb l'acte de presentació de la temporada de passions. Hi participaran una cinquantena de cantaires, músics i actors de la Bisbal d'Empordà i de la comarca i interpretaran 4 peces.

L'Associació Cor Carreras Dagas s'integra per primera vegada a la Federació Catalana de Passions que engloba 22 entitats, i per això participaran en aquest esdeveniment.

Tot un repte que afronten il·lusionats i amb ganes també de representar per segon any consecutiu la Passió de la Bisbal el 24 de març al Teatre Mundial de la Bisbal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura