El Teatre Mundial de la Bisbal presenta la programació de tardor 2023

Amb més d'una trentena de propostes per a tots els públics, el Teatre Mundial de la Bisbal presenta la programació de tardor 2023,  a on Maria del Mar Bonet, The Gramophone Allstars Big Band i un nou concurs de talent a càrrec de Yes the Music són alguns dels noms destacats de la temporada.

El Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà presenta la programació que acollirà aquesta tardor, un total de 35 actes per a tots els públics amb una gran varietat de propostes d'arts escèniques, com la música, el teatre i el circ, a banda de diferents projeccions cinematogràfiques.

De fet, segons la regidora de Cultura Eva Rovira, aquesta programació és una mostra de la riquesa del teixit associatiu de la Bisbal i de la seva efervescència cultural, ja que el 60% del programa està impulsat per agents culturals bisbalencs i, en el cas de les arts escèniques, el percentatge puja fins al 80%.

Per altra banda, el Teatre Mundial aposta per ordenar la programació a través d'un ampli ventall de cicles, siguin municipals o d'entitats, amb l'objectiu de marcar unes línies de programació definides, que responguin a necessitats, ajudin a planificar i evitin la improvisació.

Així doncs, l'equipament enceta el curs amb propostes musicals com The Gramophone All Stars Big Band; Josemi Carmona & Javier Colina, o Joan Isaac i Carme Sans.

En aquesta nova temporada, també es podrà gaudir del concert d'homenatge al compositor Josep Maria Soler; del nou concurs de talent a càrrec de Yes the Music o el tradicional recital del Cor Carreras Dagas, entre d'altres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura