Calonge inaugura una exposició de joves artistes locals

Intervenen: Georgiana Afetelor, estudiant de 2n de batxillerat artístic i Salvador Miquel, regidor d'Esports i Joventut de Calonge

L'Espai Jove de Calonge acull una nova exposició de quatre artistes locals de la comarca. De la mà de l'Ajuntament i la jove artista calongina, Georgiana Afetelor, la nova mostra segueix un fil conductor on es pot veure fotografia i dibuix. La estudiant ha estat encarregada d'organitzar aquesta mostra com a part del seu treball de recerca de segon de batxillerat. 

Els quatre artistes de l'exposició són Fran Gutiérrez, dibuixant de Palamós, Laura Oliver, fotògrafa i Lucas Henrique, una altre fotògraf amb un estil més urbà. 

L'objectiu de l'Ajuntament de Calonge és que la mostra doni el tret de sortida a un seguit d'activitats més dinàmiques a l'Espai Jove de la vila. A més d'exposicions d'art, l'administració local vol promoure altres activitats relacionades amb l'expressió artística com el teatre o el cinema. 

Amb l'exposició d'artistes locals Calonge espera atraure un públic més nombrós i que sigui el tret de sortida a més activitats a l'Espai Jove. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura