Cap de setmana de Festa Major a Cruïlles

Cap de setmana de Festa Major a Cruïlles. Durant dissabte i diumenge el municipi va gaudir de la festa local amb diferents activitats a la Plaça de la Torre. Música, balls i àpats per animar l'esperit festiu de la població que va sortir als carrers per passar-s'ho bé amb la seva festa. Uns actes organitzats per l'Associació cultural que tenien com a objectiu involucrar a gent de totes les edats per aconseguir que tothom s'hi sentís cridat.

L'activitat festiva va començar amb l'obra de teatre infantil "Arrelats a la Terra" que va venir acompanyada per una xocolatada popular. Després de berenar va arribar el torn del músic Albert Such amb un concert d'animació infantil que va donar pas a la gran cercavila popular. Acompanyats pels petits i grans, els gegants del municipi i també els vinguts de Corçà i la Bisbal van recórrer els diferents carrers del nucli antic, portant els ritmes de Festa Major per tot el municipi.

Una cercavila que va demostrar les ganes que tenia la població de tornar a viure la Festa Major i omplir els carrers plens de vida.

La bona convivència es va veure també amb el sopar popular al pavelló, que a deixar lloc al concert del grup Último Veneno i als DJ Torrebruno i Sam&Rebo.

Diumenge, va ser el torn de la Missa Solemne i la pujada a la Torre. Els últims actes van ser el ball de Sardanes amb La Principal de Banyoles i a les 18 h el concert de Manzau i Xarim Aresté.

D'aquesta manera Cruïlles va tancar dos dies d'intensa activitat festiva on tothom va poder gaudir de la seva festa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura