Arriba la Festa Major de Pals carregada d’actes

Arriba la Festa Major de Pals carregada d’actes
Pals

Data: 31/07/2018

Se celebrarà del 3 al 5 d’agost i els carrers de Pals s’ompliran de música, cultura i disbauxa per a tots els públics. La festa continuarà el 8 d’agost a la platja. 

El programa festiu i cultural de Pals continua amb la Festa Major. Del 3 al 5 d’agost el municipi viurà la seva festa gran amb un calendari carregat d’esdeveniments esportius, culturals, musicals i populars per a tots els públics. “Pals viu un gran nombre d’activitats quan arriba la temporada estival, com la darrera Nit d’Espelmes. Amb tot, la Festa Major és un referent per a tots els palsencs i palsenques i també pels nostres visitants, cosa que es tradueix, al meu entendre, en una programació que enguany és més diversa, de més qualitat i amb més participació de les entitats”, explica la regidora de Cultura i Festes, Mireia Bonilla. La regidora destaca la importància de les entitats a l’hora d’organitzar la festa major, per tal de poder oferir més activitats i que aquestes arribin a tota la població.

L’Ajuntament anima a participar a totes i tots a la festa gran de Pals i a gaudir de les novetats que hi haurà, com per exemple la festa de l’escuma, el tobogan aquàtic i la Nit del Bruel. 

La Festa començarà el divendres 3 d’agost a les 18h amb la cercavila on participaran la Colla Quermània, el Bruel dels Timbalers de Pals i els Dracs i Geganters de La Bisbal. Tot seguit, a les 20h, se celebrarà el tradicional pregó a càrrec de l’humorista Peyu, des del balcó de l’Ajuntament.

Programació musical

El gran pes de la Festa Major recau en els actes musicals. El 3 d’agost, a partir de les 20.30h i fins passades les 12.30h, Pals cantarà i ballarà a ritmes de salsa, bachata, swing, zumba, entre molts altres estils que faran que els vilatans i vilatanes no deixin de moure l’esquelet. El dissabte 4 d’agost, a les 19.30h, l’Església de Sant Pere acollirà tres sardanes i, una hora més tard, la missa cantada amb la cobla Principal de l’Escala. Més tard, a la mitjanit, començarà una de les grans novetats de la programació d’enguany: La Nit del Bruel, amb el DJ Charlie Brownjah i la seva música reggae i el grup de joves Festucs. Els dos actes musicals tindran lloc a la plaça Catalunya. El concert de Festa Major, a càrrec de l’orquestra Nueva Etapa, se celebrarà el diumenge 5 d’agost a les 19h i després es donarà pas al ball.

Actes per a infants i adolescents

Els més petits també tenen un gran protagonisme durant la Festa Major i, per aquest motiu, la programació dedica un gran nombre d’activitats destinades a ells i elles. El 4 d’agost a les 12h tindrà lloc per primer cop la festa de l’escuma, a l’aparcament de la Policia Local. A les 18.30h se celebrarà l’espectacle infantil Viri Virom, a la plaça Major. Un cop el sol s’amagui, hi haurà una sessió de teatre amb en Peyu amb l’obra Planeta i Neptú. L’escenari serà el pati de Ca la Pruna. Una altra de les novetats de la programació la viuran intensament els infants i joves, així com els grans més agosarats. El diumenge, d’11h a 14h, s’instal·larà al carrer Paul Companyó un tobogan aquàtic per gaudir i refrescar-se a la vegada.

La festa continua a la Platja el 8 d’agost

Per aquells que s’hagin quedat amb més ganes de festa, aquesta continua el dimecres 8 d’agost a la Platja. A les 18h se celebrarà la cercavila pels carrers de la platja amb El Bruel dels Timbalers. La sortida serà a la cruïlla Font de Sa Bruixa. A les 19h, l’aparcament de l’antiga Creu Roja acollirà la Festa HoliFanson Music i el DJ Toni Cors. Per acabar la nit de la millor manera, a les 22.30h serà el torn de la música ambient i després el ball amb el conjunt Mitjanit, a l’aparcament les Dunes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura