Inscripcions obertes per a les editorials que vulguin participar a l'Indilletres 2021

Obert el període d'inscripcions per poder participar a l'Indilletres 2021. La fira del llibre per excel·lència de la Bisbal d'Empordà celebrarà la seva 4a edició el primer cap de setmana de desembre (dissabte 4 i diumenge 5). Els indrets escollits per albergar els diferents actes de la programació tornen a ser el Pavelló Firal i la Biblioteca Lluïsa Duran, per les seves dimensions i bona connexió.

Les editorials interessades a participar poden fer-ho abans del 30 de maig, a través d'un formulari al web de l'organització. Si bé és cert que avui dia encara és un misteri la programació d'enguany, Indilletres ja ha confirmat que es donarà continuïtat al Premi Llucieta Canyà. El concurs que pren el nom de l'escriptora i poetessa bisbalenca, qui va aportar un raig de llum al paper de la dona en la societat industrial, atorgarà el guardó a la millor crítica literària publicada durant l'últim any. La periodista Eva Vázquez i el filòleg Antoni Pons foren els guanyadors de les anteriors edicions.

El 2020 l'Indilletres no es va aturar, i va esdevenir així, la primera fira literària que es celebrava després de la pandèmia. L'èxit fou rotund amb 2.000 assistents i la participació d'una vintena d'editorials.

La fira del llibre va néixer el 2018, gràcies a un grup de veïns i veïnes, i té la voluntat de promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als seus autors.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura