Visitem el casal d'estiu de l'Aula Gastronòmica a Vall-Llobrega

Torna un any més el casal d'estiu de l'Aula Gatronòmica a Vall Llobrega, un casal on sempre s'intenta cuinar de la manera més saludable possible però sempre tenint en compte la diversió dels més petits i també que es cuinin postres que agradin majoritàriament. 

Aprendre a cuinar en grup i passar-s'ho bé és l'objectiu que vol complir-se al casal d'estiu de cuina de l'Aula Gastronòmica a Vall Llobrega, un casal que intenta fer descobrir, innovar i potenciar la qualitat i el reconeixement de la cuina empordanesa en els més petits de la casa. 

La dinàmica d'aquest casal és cuinar sobretot postres, amb els quals els nens puguin gaudir amb el fet d'anar integrant tots els ingredients i barrejant-los, d'aquesta manera l'efecte visual també influeix  en l'interès per la cuina. I un cop que el plat estigui preparat per menjar, els nens porten els seus propis tuppers de casa per emportar-se'ls i compartir amb la família. 

D'altra banda, la varietat de receptes també s'intenta dur a terme, hi ha algunes d'aquestes que són preparades i pensades per les mestres cuineres del casal, però moltes altres són receptes de tota la vida que també són importants de fer per m'antenir l'esència empordanesa

Actualment, durant el mes de juliol s'han apuntat un total de 20 nens d'entre 6 i 14 anys, els quals normalment es queden tot el mes, tot i que a l'agost alguns d'aquests prefereixen descansar abans de tornar a començar l'escola al setembre. 

Aquest any hi ha hagut la incorporació de molts nens nous que no havien estat l'any passat i d'altres que van provar de fer unes classes durant la Setmana Santa i que a l'estiu han decidit animar-se a continuar en el casal i continuar aprenent. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura