La paritat i les companyies locals marquen la XXVI Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

Una quarantena d'espectacles i un taller infantil vesteixen la programació de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà. En la seva 26a edició, el festival fa una clara aposta per les companyies de km 0 i per assolir la paritat sobre els escenaris.

Clown, acrobàcies, malabars, trapezis, aeris o equilibris configuraran el decorat principal, del 16 al 18 de juliol, d'una desena d'espais de la Bisbal. Amb aforament limitat i control d'accés, tots els espectacles presentaran un cost d'entre 2 i 5 euros.

Enmig d'una pandèmia, la Fira de Circ fa un pas endavant i estrenarà la seva primera producció titulada "Cabaret a la Bisbal". L'espectacle, dirigit per Marcel Tomàs, serà l'encarregat de clausurar la 26a edició de la trobada.

La programació d'enguany està configurada per una trentena de companyies, la majoria provinents de Catalunya. Una d'elles són els gironins Total Circ, que actuaran el diumenge 18 a dos quarts de vuit de la tarda.

El pressupost de la Fira s'ha incrementat un 30%, fins als 114.670 euros. El 40% d'aquest prové de l'Ajuntament de la Bisbal. La resta d'aportació econòmica prové, a parts iguals, de la Diputació de Girona, la Generalitat i d'ingressos propis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura