Mont-ras acull la 19a Mostra de Pessebres i Diorames

Mont-ras

Data: 03/12/2022

Com ja és tradició, el municipi de Mont-ras ha tornat a celebrar un any més la Mostra de Pessebres i Diorames, la qual arriba ja a la seva 19a edició. Enguany té com a novetats un recorregut per 5 espais i es pot visitar de manera gratuïta.

El municipi de Mont-ras ha tornat a celebrar un any més la tradicional mostra de pessebres i diorames, que enguany arriba a la seva 19a edició.
Durant el dia de la inauguració, aquest passat divendres, hi van estar presents l'alcaldessa de Mont-ras, Vanessa Peiró i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, entre altres regidors.

Les novetats per aquest any ha estat un recorregut per 5 espais:

L'espai 1, dedicat a diorames amb 27 obres de les quals n'hi ha 13 que són derivades de l'escola de pessebrisme i destaquen pels seus espectaculars efectes de llum i detalls molt ben acabats.

L'espai 2, dedicat a pessebres populars.

L'espai 3, dedicat a un diorama de gran format amb efecte pluja que transporta els espectadors a la ciutat de Girona en un dia de pluja i tempesta. L'obra ha estat cedida per l'Agrupació pessebrista de Castellar del Vallès, i per aconseguir aquest realisme s'han utilitzat diversos recursos tècnics tant de llum com d'àudio i per l'aigua es fa servir un circuit tancat per tal de reaprofitar-la.

L'espai 4, dedicat a una exposició de postals de Nadal fetes per alumnes de l'escola Torres i Jonama de Mont-ras i les 12 fotografies guanyadores del concurs que formen el calendari de Mont-ras de l'any 2023.

I finalment, l'espai 5, dedicat a un muntatge a l'exterior amb una obra del dibuixant Miquel Llenas.

La mostra es podrà visitar de manera gratuïta cada dia en horari de matí i tarda fins al 8 de gener, i a partir del dia 9 i fins al 29 es podrà visitar amb el mateix horari, però només els caps de setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura