La Fira del Circ tanca amb menys aglomeracions però mantenint el públic

La Fira del Circ de La Bisbal manté la presència de públic però disminueix les aglomeracions. Unes 30.000 persones van passar per la quarantena d'espais escènics repartits per tota la ciutat en una 23ena edició que l'organització valora de forma molt positiva.

A través d'un comunicat la Fira del Circ assegura que el seu objectiu no és créixer per créixer sinó tanir una fira adequada a la població primant la qualitat per sobre la quantitat. En aquest sentit destaquen l'aposta per l'esponjament d'espais expositius que han incrementat i han permès desaglomerar alguns indrets.

En aquesta edició hi ha hagut una marcada aposta pels espectacles de circ contemporani, un fet que ha satisfet al públic perquè tots els espectacles han omplert, inclós els de pagament.  En total s'han programat una setantena d'actes d'una trentena de companyies diferents d'àmbit nacional i internacional, especialment franceses.

Des de l'organització es va destacar el Fira Bar, un espai dedicat a petits formats que ha permès representar 60 números circencs en diferents bars del municipi. També l'Espai Off que va fer classes sobre anatomia i moviment per tal de prevenir lesions quan es fa el circ; i un vermut networking per trobar-se artistes, representants i programadors en un ambient relaxat.

L’edició d’enguany ha comptat amb noms de pes com , Cirque Rouages, que encetarà el festival, Cirque Exalt, l’Ateneu Popular 9 Barris & Vavel Circus o (CIA)3, que va cloure aquesta 23a edició de la fira.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura