Els Torrats es presenten com a Carnestoltes 2019 del carnaval de Sant Feliu

INTERVÉ: Laura Fernández, colla Els Torrats

La colla Els Torrats van presentar-se aquest dissabte davant la ciutat de Sant Feliu de Guíxols com a colla Carnestoltes del Carnaval 2019. Ho van fer després que Les Esponges els hi traspassessin la bomba i ho celebraven a la nit en el sopar de colles de carnaval. L'envelat del Guíxols Arena va aplegar representants de totes les colles de la ciutat en sopar de germanor que serveix per donar el tret de sortida a una setmana llarga de gresca. Els protagonistes aquest any són Els Torrats que per primera vegada agafen el poder de Carnestoltes. S'han organitzat tan bé com han pogut per preparar  un Carnaval que volen que sigui recordat durant anys.

Durant el sopar de colles es van fer oficials les padrines del Carnaval però encara no es va descobrir qui serà el rei o reina Carnestoltes. Els Torrats es reserven la sorpresa per dijous Gras quan es farà el pregó del carnaval. Durant el sopar de colles només van donar una pista, qui és Reina o Rei té els seus fills entre la cinquantena de petits Torrats que asseguren un llarg futur a la colla.

Des de fa uns anys l'Ajuntament de Sant Feliu posa l'espai, l'ambient i la música i les colles s'encarreguen de portar-se el seu sopar i d'animar la festa. Tuppers, pizzes, entrepans i menjar preparat. El menú és tan divers com ho són les colles i el Carnaval de Sant Feliu.

Entre els propòsits d'aquest 2019 hi ha el de convertir l'etiqueta #carnavalguixols en trending topic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura