"Una obra on tota la societat hi balla" a Sant Feliu de Guíxols

Una obra on tota la societat hi balla. Sant Feliu de Guíxols acollirà divendres i dissabte un espectacle de dansa que és una barreja d'edats, condicions i experiència. Una iniciativa de 'Comunity Dance' organitzada pel SIAD i que porta el títol de 'La Igualtat es Mou'. 

En aquest grup de persones que aquesta setmana han estat assajant al Centre Cívic de Vilartagues, hi ha alumnes de Batxillerat Artístic, artistes amateurs, semiprofessionals o professionals, amants de la dansa i un grup d'alumnes de Dansa de la Seneca Intesiv Company de Berlín que fan de directors d'escena. 

L'obra que es podrà veure al Teatre Narcís Masferrer tant divendres com dissabte a les 21.00 és un conjunt de petites escenes posades en comú. Aquesta setmana els alumnes han estat proposant moviments que s'han anat polint i endreçant. 

Més enllà de l'element artístic i la barreja de persones amb diferents nivells, una de les experiències més importants és el treball en equip de persones de diferents edats.

La coreògrofa Meritxell Campos és qui ha dirigit aquest espectacle amb l'alumnat de l'agrupació artística que lidera a Seneca Intensiv Company

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura