Les "Sombras" de Sara Baras brillen a Porta Ferrada

Demostració de força de Sara Baras al Festival Porta Ferrada. La 'bailaora' gaditana es va guanyar el silenci més absolut del públic durant la seva actuació, només trencat pels efusius aplaudiments al final de cada número de l'espectacle 'Sombras'. 

Amb 'Sombras', Sara Baras celebra el vintè aniversari de la seva companyia, el Ballet Flamenco. Baras hi mescla el virtuosisme del seu 'baile', amb impactants coreografies que queden gravades a les retines dels espectadors, la música flamenca més multiculutral i oberta de Keko Baldomero i una escenografia de caire molt pictòric ideada per l'artista Andrés Mérida

Tot junt va resultar un viatge a través del temps i dels colors, del silenci i el bullici, de la multitud i la soledat, de la llum i  les ombres, que va deixar embadalits als assistents a l'Espai Port.

Abans de començar l'espectacle, el regidor del govern ganxó Josep Saballs va llegir un manifest en record de les víctimes dels atemptats del 17 d'agost de l'any passat a Barcelona i Cambrils. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura