Txarango farà dos concerts a Sant Feliu de Guíxols abans d'acomiadar-se

Txarango farà dos concerts a Sant Feliu de Guíxols abans d'acomiadar-se
Txarango ha anunciat nou disc i una gira de comiat que s'aturarà dues nits a Sant Feliu de Guíxols, ho faran els dies 10 i 11 de juliol. Després d'una dècada sobre els escenaris Txarango ha decidit celebrar el final del viatge amb una gira de comiat que portarà un 'Gran circ' per tot Catalunya i amb parada també a València i Balears.

Dilluns al vespre van fer un comunicat anunciant per la primavera el que serà el 4t àlbum del grup i una gira que començarà a Vic el 12 de juny i es tancarà a Girona el 27 de febrer del 2021. El grup transformarà els seus concerts en espectacles de circ itinerants dins d'una gran carpa amb la zona del concert, exposicions, parades de menjar i beure i zones de relax. Serà una gira autogestionada pel grup amb 'companys de viatge' en els seus concerts.

En el moment d'anunciar disc, gira i comiat Txarango va obrir la venda d'entrades per tots els concerts anunciats i la pàgina web es va col·lapsar.

En menys de 7 mesos Txarango tornarà al Baix Empordà després d'actuar-hi el 2018. La gira d'El cor de la Terra va parar a La Bisbal, l'Estartit i Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura