Susanna del Saz enfila la Nit d'Òpera a Calonge

Intervé: Almudena Paez, presidenta de l'Associació de Comerciants

Peces tan emblemàtiques com "Carmen" de Bizet o "La Traviata" de Verdi van sonar a la "Nit d'Òpera" de Calonge. L'encarregada de posar fil a l'agulla a la trobada fou la soprano Susanna del Saz, qui va saber captivar a un centenar d'assistents, tot i l'amenaça de pluja d'aquest dissabte.

Els amants de les peces dramàtic-musicals van trobar així, un punt de referència cultural entre la programació d'actes de la Costa Brava. Sobre l'escenari Susanna del Saz va evidenciar una llarga trajectòria a l'esquena. De fet, la polifacètica gironina ha format part de l'Orquestra Internacional Selvatana o l'Opera Prima. També ha col·laborat amb el baríton Ulises Ordúñez o la soprano Elena Martinell. Més enllà de l'òpera, la cantant s'ha endinsat, de manera versàtil, en els gèneres de jazz, boleros o cançons tradicionals.

La "Nit d'Òpera" ha estat organitzada per l'Associació de Comerciants de Calonge. Aquest cap de setmana, però, la programació no s'atura. Així doncs, l'òpera donarà pas a la música cubana, amb una diversitat de propostes. Tots els espectacles, tallers, concerts i al mateix mercat cubà presentaran un aforament controlat i algunes activitats requereixen reserva d'entrada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura