La Festa Major de Santa Cristina arriba amb una programació per a totes les edats

Arriba un any més la Festa Major de Santa Cristina d'Aro amb un seguit d'activitats molt variades per tal que tothom de totes les edats pugui gaudir al màxim amb concerts, sardanes, havaneres, tobogans d'aigua o la festa de l'escuma. Un esdeveniment que no ha deixat indiferent a ningú. 

Concerts, tobogan aquàtic, cercavila de gegants i cap grossos són algunes activitats que s'han pogut dur a terme aquest cap de setmana a la Festa Major de Santa Cristina d'Aro. Tot i que no totes les activitats van seguir la programació inicial, ja que va quedar suspès el correfoc i el castell de focs a causa de l'elevat risc d'incendi forestal que hi ha a la zona, però que ha afectat i afecta pràcticament a tot Catalunya. 

Dissabte 22 de juliol , el pregó de la Festa Major va ser presentat de la mà del músic, actor i humorista Fel Faixedas, el qual va començar com un dels membres fundadors de 'Teatre Guerrilla' presentant espectacles teatrals, però que després de dotze anys decideix seguir la seva carrera en solitari començant pel projecte 'bona nit, benparits', un espectacle on va combinar l'humor, la reflexió i la crítica per fer riure i gaudir al públic al màxim. 

Fel Faixedas declara que tot i ser difícil la tasca de preparar una presentació com a pregoner d'una festa major i la responsabilitat que l'ajuntament ha deixat en les seves mans, seria una experiència que tornaria a repetir per la bona rebuda que ha tingut aquest any.

El mateix dia divendres també hi va haver un concert a càrrec de l'Orquestra Maribell i The Txandalls, els quals van interpretar versions modificades d'algunes de les cançons més conegudes antigament i actualment com 'Pasado pisado' de Comando Tiburón o 'tacones rojos' de Sebastian Yatra. 

Els més petits de la casa també van poder gaudir d'activitats programades especialment per ells com el tobogan aquàtic, una de les activitats que cada any tenen més èxit instal·lat a la zona de la teulera i que aquest any ha tingut una molt bona rebuda per part del públic no tan jove. Es va tractar d'un gran tobogan inflable on tant joves com grans van poder deslliçar-se amb flotadors durant les tres hores que va durar l'activitat.  

La cercavila de gegants i cap grossos és pràcticament l'activitat o una de les activitats més icòniques de la Festa Major,  aquest any amb colla gegantera de Sant Feliu. Aquesta cercavila està programada per fer-se seguint un recorregut emblemàtic pels carrers centrals del municipi fins a arribar finalment a la 'Plaça 1 d'octubre de 2017'

També hi va haver altres activitats com una festa de l'escuma, una cursa d'obstacles, una audició de sardanes i unes Havaneres. En definitiva, una programació de Festa Major on realment s'ha tingut en compte les diferents edats del públic. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura