L'encesa de llums omple els carrers de Sant Feliu de Guíxols d'esperit nadalenc

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

Si doneu play al vídeo podreu veure en pantalla el moment en que es va donar el tret de sortida al Nadal a Sant Feliu de Guíxols, quan els més menuts de casa i la seva il·lusió i emoció, que són els autèntics protagonistes en aquestes dates, van prémer el botó que va encendre les llums de tota la ciutat, acompanyats del batlle ganxó i dels personatges "Pitu el Xispes" i la "Fanaletera", que ha portat la llum a la ciutat un any més després de guanyar una batalla més amb l'obscuritat gràcies a la col·laboració de tots els ciutadans.

L'encesa oficial dels llums de Nadal es va viure per partida doble: primer, al nucli de Vilartagues, concretament a la plaça Salvador Espriu i, després, davant de mar, al recentment estrenat passeig de Rius i Calvet, que en aquest cas s'ha estrenat en celebracions nadalenques. Pel que fa al nombre d'assistents, enguany s'ha notat un creixement respecte a l'anterior any, probablement per la bona meteorologia.

Les llums nadalenques ja brillen així a Sant Feliu de Guíxols. Amb els carrers ben il·luminats els ganxons i ganxones ja estan a punt per començar a decorar les seves llars amb arbres i pessebres, rebre la visita del tió i alimentar-lo perquè els cagui molts regals, començar a fer la carta als reis i gaudir de totes aquelles activitats que la ciutat ofereix al llarg d'aquesta festivitat, de les que en destaca el Parc de Nadal. Tota la programació per aquestes dates es pot consultar al web de l'Ajuntament.

El Nadal doncs ja ha començat a deixar-se veure a Sant Feliu de Guíxols i els carrers ja estan preparats per l'època més màgica i familiar de l'any. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura