Taller d'Estiu de Cuina infantil a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà

Vall-llobrega

Data: 01/07/2021

Pares emocionats, monitors preparats i infants amb ganes de poder divertir-se i aprendre amb el que més els hi agrada, el menjar. En això es basa el taller d'estiu de Cuina que organitza l'Aula Gastronòmica de l'Empordà situada a la Vall-Llobrega des d'aquest 28 de juny fins al 21 d'agost. 

L'objectiu principal d'aquest curs es basa en l'aprenentatge dels més petits pel que fa a la cuina, intentar que escullin amb responsabilitat els aliments més adients per a ells mateixos i així aconseguir mantenir una dieta saludable dintre i fora de l'horari establert del taller. Totes aquestes tècniques  es duen a terme mitjançant un procés de col·laboració entre grans i petits, aportant idees, recomanacions i tota mena de citacions per tal d'aprendre tots junts i influenciar d'una bona manera als més petits.

Pel que fa a la situació de la COVID-19, aquest taller es basa en la manipulació d'aliments amb les mans durant la major part del temps, per tant, si o si ha de disposar de totes les instal·lacions necessàries i ha de seguir les normatives establertes per poder fer i mantenir tan segura con sigui possible l'estança de tots els que formin part.

El curs ha tingut una bona acollida, i molts petits cuiners ja estan inscrits. No obstant, aquest taller disposa d'una inscripció rotativa d'una quinzena de nens, d'aquesta manera encara queden algunes places vacants. En definitiva, els infants confirmen i recomanen l'aprenentatge i la seguretat que s'aplica i s'assegura en aquest casal d'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura