Jamie Cullum i Malandain Ballet encapçalen aquest cap de setmana al Porta Ferrada

Jamie Cullum, Malndain Ballet i Amazing Grace són alguns dels noms del Porta Ferrada per aquest cap de setmana. Tres dies de concerts que portaran més de 3.000 espectadors al Guíxols Arena i l'Espai Port per gaudir d'una oferta musical marcada pel jazz, pop, indie i gòspel.

El Festival Porta Ferrada afronta un nou cap de setmana amb cinc propostes diferents. Malandain Ballet BiarritzJamie Cullum pujaran als escenaris de l'Espai Port i Guíxols Arena aquest divendres per oferir dues actuacions d'artistes referents en el panorama internacional. Per una banda, el ballet de la companyia francesa arriba a Sant Feliu de Guíxols per fer un homenatge a Stravinski i la seva obra La consagració de la Primavera. Per l'altra, el compositor britànic arriba al festival presentant Taller, el vuitè disc de la seva carrera. Dos espectacles que no és la primera vegada que trepitgen el Porta Ferrada i que representen dues grans cites d'artistes internacionals.

Dissabte l'activitat es quedarà a l'espai port de la mà d'Amazing Grace. Una contribució a la celebració del 50è aniversari del disc Amazing Grace d'Aretha Franklin que arriba a Sant Feliu de la direcció de Jerry Calvin i membres del cor de Mississippi.

Per tancar el cap de setmana, el Guíxols Arena serà la seu del concert de Kings of Convenience. El duet de Noruega fara la seva única actuació a Catalunya estrenant Peace or Love, a més de recordar altres de les cançons que els han convertit en un dels referents de l'indie i el folk. Diumenge també serà la data d'inici de la segona edició del cicle Delicatessen-Veus de Dona a Las Vegas amb el concert d'Anaïs Vila.
Una varietat de propostes que volen atraure a tots els tipus de públic al festival

El Porta Ferrada ja va arrencar el cap de setmana anterior amb Leon Bridges i Mario Biondi. Dos concerts que són l'exemple de les propostes internacionals amb les quals compta el festival.

Aquesta 60a edició del Porta Ferrada compta amb l'augment de localitats al Guíxols Arena fins a les 6.000 i també l'ampliació del Village del Guíxols Arena. Pel que fa a la venda d'entrades, Joan Manuel Serrat ja les ha exhaurides mentre que alguns dels artistes han superat les 4.000 localitats venudes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura