En marxa el festival 'Amb So de Cobla'

INTERVÉ: Adrià Bauzó, director artístic del festival

Aquest dimarts va arrencar el festival 'Amb So de Cobla' a Palamós. És un certamen que aquest estiu, malgrat tots els contratemps i amb totes les mesures necessàries per fer-lo possible, arriba a la seva quarta edició i que parteix dels instruments i la sonoritat de la típica formació de cobla per innovar i buscar nous formats. Al final, es tracta paradoxalment de transgredir per mantenir-se fidel a les arrels de casa nostra. Durant cinc dies d'aquesta setmana a l'escenari del passeig de les Pites es proposen vuit espectacles relacionats, alguns de forma clàssica i d'altres trencadora, amb el món de la cobla. 

La primera nit va portar a Palamós un xou de Circ & Cobla, amb la música de la Cobla Sant Jordi i Pep Pascual, i els números artístics de l'Ateneu Popular 9 Barris. Les dues disciplines es presentaven com a idònies per ser fusionades a peu de carrer i van aconseguir un ple de públic. 

Completen la prorgamació el 20è Concert de la Cotsa Brava - Memorial Ricard Viladesau, amb Els Montgrins i La Principal de La Bisbal; l'espectacle medieval de fusió entre els belgues Formiga and Cigale i La Principal de Tarragona; el flamenc, la poesia i les reivindicacions de Pere Martínez, la Cobla Marinada i Vicens Martín; la música portugesa de Névoa amb la Flama de Farners; la rumba catalana de Petitet amb la seva Orquestra Simfònica 'Amb So de Cobla'; l'estrena de la Ciutat d'Amposta, primera cobla de les Terres de l'Ebre; i la mescla del cantautor valencià Pau Alabajos amb la Cobla Bisbal Jove. L'accés als concerts es pot reservar al lloc web www.ambsodecobla.cat 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura