Torna l'Amb So de Cobla amb una tercera edició trencadora

Palamós

Data: 06/08/2019

INTERVÉ: Núria Botellé, regidora de Cultura de Palamós

Innovar i transgredir per mantenir-se fidel a les arrels. Pot semblar una paradoxa però és l'argument central del tercer festival Amb So de Cobla de Palamós. Des d'aquest dimecres 7 d'agost fins al diumenge 11 la vila acull vuit actes que volen reivindicar la importància de la cobla i acostar-la a un públic com més ampli millor. 

Per això l'anomenat festival de cobla de Catalunya busca la consolidació definitiva en aquesta edició gràcies a una mescla de propostes més clàssiques amb d'altres que fusionen la tradició amb la música més actual, algunes d'elles de producció pròpia. 

Destaquen l'inici del certamen, amb el 19è Memorial Rivard Viladesau, el 7 d'agost; el Llibert Fortuny Electro Cobla Sound, de la mà de Fortuny, un dels principals músics de jazz ara mateix a Catalunya, el 8 d'agost; la jove i fresca Big Cat de Música Llatina, el 9 d'agost; o la cercavila a càrrec dels músics de Coblatropic i els ballarins de Cobosmika el dissabte 10. 

Aquell mateix dia a la nit, de fet, tindrà lloc al Passeig del Mar el concert que s'espera més multitudinari: un espectacle inèdit a càrrec del grup de rock osonenc Obeses, que uniran esforços per primer cop amb la Cobla Berga Jove

L'originalitat de les propostes sumada al fet que tinguin lloc al centre de Palamós en una època tan concorreguda de visitants fa esperar als organitzadors una gran afluència de públic, amb l'esperança d'enganxar els menys avesats a la cobla. 

Dins el marc de l'Amb So de Cobla també s'organitzarà una jornada de formació per a joves músics palamosins impartida per reconeguts professionals i docents de les escoles més prestigioses de Catalunya, com l'ESMUC. Serà el 26 d'octubre, ja en ple curs acadèmic. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura