Les comparses de Palafrugell es preparen pel Carroussel Costa Brava

Palafrugell

Data: 14/05/2018

Intervé: Edu Trujillo, colla 'The Queens'

El Carroussel Costa Brava de les Festes de Primavera és esperat per palafrugellencs i foranis per les seves espectaculars carrosses inèdites. El que no és tan conegut entre les creacions inèdites són les comparses locals, la categoria menys nombrosa de tota la rua.

Qui tingui ganes de crear i expressar-se al Carroussel però no compti amb tota la infraestructura necessària per preparar una carrossa, té l'opció de les comparses inèdites. Enguany només n'hi ha dues: la Colla Els Gentils de Mont-ras i la colla The Queens de Palafrugell. Aquesta darrera debuta enguany gràcies a la iniciativa de l'Edu Trujillo, que ja havia preparat la coreografia de colles carrossaires en edicions passades i enguany ha engrescat a una trentena d'amigues i conegudes per muntar-s'ho pel seu compte. A la seva imaginació hi ha sumat la influència rebuda per pel·lícules amb temàtica de l'espai. Tot amanit amb molta purpurina. 

Un total de 37 colles

Les dues colles de comparses inèdites, que estan ultimant els detalls dels seus balls, sortiran aquest diumenge al 56è Carroussel Costa Brava després de les vuit colles d'animació. Les seguiran nou comparses no inèdites, les vuit carrosses inèdites i tancaran la tarda a Palafrugell deu carrosses no inèdites. Algunes vindran de punts tan llunyans de la geografia catalana com Sant Carles de la Ràpita o Santa Margarida i Els Monjos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura