Begur acull el seu primer pessebre vivent teatralitzat

Begur

Data: 02/01/2018

Més de 300 persones han gaudit aquestes festes del primer pessebre vivent teatralitzat de Begur, organitzat pel grup de teatre Mutis. Aquest pessebre presentava als visitants sis quadres al llarg del carrer Sant Ramon de Begur.

El principal tret distintiu d'aquest pessebre, que s'ha pogut gaudir els dissabtes 23 i 30 de desembre, era el fet que era teatralitzat. De les sis escenes, quatre comptaven amb la interpretació d'una mescla de textos originals i existents. La idea era fugir del pessebre vivent clàssic estàtic. 
 
El pessebre de Begur representava les escenes de les anunciacions a Maria i als pastors, l'hostal d'Ismael, el mercat, el caganer, i el naixement, que era el fi de trajecte a l'Ermita de Sant Ramon. Per dur-lo a terme s'hi van implicar una cinquantena d'actors i figurants. El grup de teatre Mutis, però, ja pensa en l'any que ve, quan vol incrementar el nombre de quadres i personatges. 
 
Els espectadors, per la seva banda, entraven en grups d'una vintena de persones i anaven veient, una rere l'altra, les sis escenes. Al final de tot els esperava una tassa de brou ben útil per treure's la fred del cos. 
 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Cultura