Arriba la 37a edició de La Cantada d'Havaneres de Castell-Platja d'Aro

Arriba la 37a edició de La Cantada d'Havaneres de Castell-Platja d'Aro
Arriba la 37ª edició de La Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d’Aro el proper dissabte 13 de juliol, a les 22.30 h.  L’escenari es mantindrà a la Platja Gran, coneguda com Cavall Bernat. Els artistes que hi actuaran són el grup Son l’Havana, el duet format per Susanna del Saz i Fonso Castillo, acompanyats pel percussionista Marc Marqués,  i el grup Port-Bo.

La nit es dividirà en dues parts. Els participants, seguint el mateix ordre, cantaran 4 cançons en cadascuna i al final, les tres formacions cantaran juntes els clàssics La bella Lola i El meu avi.

Des de la regidoria de Turisme del municipi, que és l’organitzadora de l’acte, s’ha seguit apostant perquè l'entrada sigui gratuïta i també posaran un miler de cadires pels espectadors.

L’edició d’enguany serà presentada pel periodista i expert en havaneres Francesc Sánchez i serà retransmesa per la Xarxa de Comunicació Local.
Amb més d’una trentena d’edicions, la Cantada es consolida com una de les més antigues de la Costa Brava i aspira atreure milers de seguidors del gènere musical.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura