Retrobem Sarsuela celebra la seva 15a edició

Santa Cristina d'Aro

Data: 07/08/2023

Redacció

Santa Cristina d'Aro ha celebrat aquest dissabte la 15a edició del recital de Sarsuela, amb l'orquestra Retrobem Sarsuela. L'espai Ridaura els hi ha donat lloc donant pas a un públic entregat que gaudeix d'una nit d'estiu ben popular.

Retrobem Sarsuela ha celebrat la seva 15a edició a l'espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro, exhaurint, pràcticament, totes les entrades. L'orquestra és fidel a les peces icòniques i de grat popular i, any rere any, continua sent un èxit.

L'orquestra acostuma a tocar fragments populars de cançons com "Cançó d'amor i de guerra", "La gran via" o "Luisa Fernanda".
Hi ha 4 solistes principals. La soprano Cristina Escolà, la mezzosoprano Mar Esteve, el tenor José Luis Blanc i el baríton Manel Esteve, acompanyats per l'orquestra Xamolo i dirigits per un director molt especial.

Les entrades han estat pràcticament exhaurides amb un públic molt fidel i ampli, que no decep.

Retrobem Sarsuela és tot un èxit en els recitals de Sarsuela. La varietat del repertori per mantenir un aire fresc i innovador no deixa de banda les cançons populars que el públic pot gaudir taral·larejant

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura