Conclou la 7a edició de la Santa Market amb activitats d'èxit de públic

Santa Cristina d'Aro

Data: 29/08/2023

Aquest diumenge va concloure la 7a edició de la Santa Market amb un cap de setmana ple d'activitats finals. Una d'elles va estar el New Talent la Santa 2023 patrocinat per Coca-cola. Des de Televisió Costa Brava, vam seguir el programa en directe, i vam poder conversar amb el director artístic del festival, Rai Saña, qui va compartir com és l'organització d'un acte com la Santa. D'altra banda, també vam conèixer l'estat de la carrera musical d'Andreita, la guanyadora de l'edició 2022, i les sensacions de la nova guanyadora de l'edició 2023, la Sara Martínez.

La setena edició de la Santa Market va culminar el passat diumenge 27 d'agost, tot i les causes meteorològiques. Però, tot just el divendres anterior, va tenir lloc un dels esdeveniments estrella que ja acumula tres edicions al mercat d'oci, moda i gastronomia: El New Talent la Santa 2023. Un concurs de nous talents patrocinat per Coca-cola, que porta a l'escenari principal de la Santa Market, noms del panorama musical emergent català.

Des de Televisió Costa Brava, vam seguir el programa en directe, i vam poder conversar amb el director artístic del festival, qui va compartir com és l'organització d'un acte com la Santa. Tot un treball de 365 dies.

Altrament, també vam conversar amb la guanyadora del New Talent de l'edició 2022, Andreita. Qui ja ha gravat tema amb discogràfica i publicat a totes les plataformes digitals.

Per acabar, també vam comptar amb la participació i col·laboració dels presentadors de la gala d'enguany: Nando Escribano i l'Ariadna Giné.

La gala va disposar de les actuacions dels tres finalistes de l'edició d'enguany: La Sara Martínez, l'Alex Circuns i en Marc Andurell.

Finalment, el premi dels 1.500 euros va ser per la Sara Martínez, qui tradueix la fita com el començament personal d'una relació més intensa amb la creació musical.

El que si es va poder veure és, que tot i les altes temperatures dels dies previs al cap de setmana i les precipitacions d'aquest, la Santa Market va gaudir d'un tancament exitós, amb gran èxit de públic i moltes activitats perquè tothom se'n recordi de tornar-hi l'any vinent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura