30 anys de Marató de TV3 a l'Espai Carmen Thyssen

El centre cultural acull una exposició que repassa tres dècades de solidaritat amb cartells de totes les edicions i el concurs Pinta la Marató

L'Espai Carmen Thyssen i La Marató de TV3 recorden 30 anys de solidaritat en una exposició que es podrà veure fins el 12 de desembre al centre cultural ganxó. 

L'exposició, la primera que es fa a Catalunya d'aquestes característiques, està dividida en tres parts. A la primera s'exposen els cartells guanyadors de les diferents edicions del concurs Pinta La Marató. Un concurs on des del 1999 escolars de tot el país creen obres d'art pensant en les diferents edicions del programa. 

A la segona planta es fa una passejada per la memòria de La Marató des de la seva primera edició el 1992. S'exposen tots els cartells amb els diners recaptats i els equips de recerca que s'han finançat. 

Finalment la tercera de les sales fa referència a l'edició d'enguany, dedicada a la Salut Mental. 

A l'exposició es veu la magnitud d'un programa que és la telemarató de solidaritat més important del món. 

Des de l'Ajuntament s'ha posat en valor el fet que Sant Feliu de Guíxols hagi estat la ciutat escollida per fer aquesta exposició i s'ha regalat als responsables de la Fundació, un dels quadres comestibles que La Vienessa fa cada any per l'Exposició Thyssen. Aquest cop, però, amb el cartell de la Marató. 

La Baronessa Thyssen, en boca de la comissària també d'aquesta exposició, Pilar Giró, ha enviat un missatge de suport a La Marató. 

L'exposició es podrà veure fins el 12 de desembre a l'Espai Carmen Thyssen en horari de  de 10 a 18 hores i diumenges de 10 a 14 hores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura