La Mar ofereix experiències vacacionals amb concerts al Nautilus

Intervé: Badreix Tarragó, organització 

Amb el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter com a teló de fons, neix La Mar, una experiència a bord del vaixell Nautilus que mescla territori cultura i vacances.

Durant els quatre primers dijous d'agost, quatre músics emergents seran els mestres de cerimònies d'uns concerts en alta mar amb una capacitat de fins a 190 persones. Museless, classificada pel Sònar com a la nova diva de l'electrònica serà l'encarregada d'obrir el certamen, el qual seguirà amb els concerts del Cor Blanc, Wölva i Jordi Serradell. 

La mar és concebuda no només com un cicle musical, sinó com una experiència vacacional que permetrà gaudir del paisatge del parc natural des de Cala Montgó i tornar a la posta de sol. 

Un 5% dels beneficis que es recaptin es destinaran a projectes del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
 
Les sortides es faran a les 7 de la tarda al port de l'Estartit i es tornarà a les 9 del vespre. Les entrades tindran un cost de 30 euros, que inclourà l'actuació, la ruta i una consumició. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura