Un escenari de grans dimensions acollirà el concert de Ricky Martin a Sant Feliu

INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic del Festival Porta Ferrada

Ricky Martin actuarà el proper 20 d'agost al Festival Porta Ferrada oferint el muntatge amb producció més gran i espectacular que s'ha portat mai en la història del festival ganxó. 

El concert serà a l'espai Guíxols Arena, on aquest any ja s'hi han oferit dues activitats de gran format com són el concert d'Estopa i el Jazz&Food. Per aquest esdeveniment, però, està en procés de muntatge un nou escenari que enguany farà 20 metres de boca i pel que fa a l'altura serà de 13 metres, quatre més que l'escenari situat a l'espai port.

Amb més de 60 milions de discos venuts arreu del planeta i una carrera en solitari de gairebé 30 anys, el porto-riqueny ja s'ha convertit en una de les icones de la música llatinoamericana

La seva contractacció per part del Festival va ser després d'haver tencat el cartell i un cop ja s'havien posat en venta les entrades de la resta de concerts, però no es va voler deixar perdre l'oportunitat de portar un mite de la música llatina, ja que fins ara s'havia complert amb una gran quantitat de registres musicals però no amb aquest en concret.

Aquest serà sens dubte un gran espectacle visual que farà gaudir a les més de 5000 persones que està previst que hi assisteixin i servirà de cloenda de luxe de la 56a edició del certamen estiuenc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura