L'Hotel Alàbriga ofereix el 'Tea Time' tots els dissabtes a la tarda

INTERVÉ: Andrea Dopico, xef pastissera

Pastíssos de fruites exòtiques, macarons, carquinyolis amb un toc de xocolata o pastís de xocolata, crema, kirsh i cirera, són algunes de les dolces creacions de la xef Andrea Dopicio de les que es poden gaudir amb la nova proposta gastronòmica que ofereix l'Hotel l'Alàbriga sota el nom de "Tea Time".

Com el nom indica, aquestes poden anar acompanyades de diferents varietats de té com el Milky Oolong, l'Oolong Ali San, el Corea Joong Jack o el China Lung Ching. També s'ofereix la possibilitat de combinar-les amb cafè, cava o champagne.

El Tea Time, doncs, és una proposta que preten ser la transició de l'estiu i que es podra gaudir tots els dissabtes d'hivern. 

Amb l'intenció de que aquest esdeveniment es converteixi en un lloc de trobada, cada setmana tindrà el protagonisme una tipologia diferent de pastís, de manera que els assistents podran coneixer  com la xef desenvolupa cada un dels postres. 

La primera jornada va ternir lloc aquest dissabte amb el Cheesecake com a protagonista, de manera que acompanyada de la música de dos violins, la xef Dopicio va poder mostrar al públic alguns dels seus secrets a l'hora de crear-lo.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura