Els Stay Homas clouen un primer cap de setmana d'èxit al Festival Cap Roig

Palafrugell

Data: 25/07/2022

Els encarregats de cloure el primer cap de setmana de Cap Roig d'aquest estiu van ser els Stay Homas, que van revolucionar el públic amb tots els seus èxits.

Acabats d'arribar del Canet Mallorca, on van oferir un concert sense pauses i d'allò més mogut, el trio format per Klaus Stroink, Guillem Boltó i Rai Benet van oferir aquest diumenge a un Cap Roig ple de gom a gom amb totes les entrades exhaurides un repàs per tots els seus èxits i ho van fer d'una manera molt més pausada. 

Els Stay Homas aquest diumenge no era la primera vegada que actuaven a Calella -ja ho van fer l'any passat a l'escenari de les havaneres en el marc del Festival Ítaca-, però si que s'estrenaven al Festival Cap Roig, on van posar l'auditori totalment 'Del revés' amb els temes més moguts. Els seus seguidors no van parar de ballar i de saltar de la cadira especialment en temes com com 'The Bright Side' i 'Let it Out'. També van aconseguir emocionar-los amb cançons més calmades, com 'Les Merdes' o 'No vull Baixar'. En aquesta segona van convidar als seus espectadors a tancar els ulls i transportar-se en aquell lloc, moment o persona que els fa feliç. Moment màgic que va tocar el cor dels dos milers de persones que van omplir les grades.

No hi van faltar tampoc els temes més mítics que els van fer saltar a la fama com a nou grup en aquell moment en què estàvem tots tancats a casa -tot i que molts ja coneixíem als tres artistes que, fins fa poc, formaven part de grups com són els Buhos i els Doctor Prats-. El que també es va passejar passejar  per l'escenari de Calella va ser el cubell que en aquell moment, ara fa ja més de dos anys, acompanyava a Guillem Boltó. Va ser en la icònica cançó 'Stay Homa', un tema que el públic va cantar a ple pulmó, de la mateixa manera que ho va fer amb altres com 'Gotta Be Patien' o 'In The End'.

El d'Stay Homas va ser el concert encarregat de va tancar el primer cap de setmana d'aquesta nova edició del Festival. Van estar precedits de Sebastián Yatra i Christina Aguilera, i els agafaran el relleu el pròxim cap de setmana Pablo Alborán, Miki Nuñez i Els Pets.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura