El gremi de pastissers preveu bones vendes de coques de Sant Joan

Les fleques i pastissers preveuen bones vendes de coques de Sant Joan i el sector confia fer calaix. Aquest divendres i durant tot el cap de setmana les vendes s'han disparat, però ja porten dies frenètics treballant. La més demanada és la tradicional, de fruita confitada. A la fleca Formentera de Platja d'Aro per exemple esperen arribar a vendre entre 800 i 1.000 coques en aquests tres dies.

Els professionals vtreballen a contrarellotge. De fet, ja fa dies que van atrafegats preparant-se per la revetlla de Sant Joan. El fet que aquesta festivitat coincideixi amb l'inici del cap de setmana, el sector pronostica bones vendes. Per exemple, en aquesta pastisseria de Platja d'Aro esperen vendre entre 800 i 1.000 coques de Sant Joan en aquests tres dies.

La coca clàssica és la preferida dels clients però cada vegada són més els que s'arrisquen i prefereixen provar coques més creatives. En aquest obrador fan les postres tradicionals i asseguren que el producte estrella és sens dubte el pinyó

Hi ha coques per tots els gustos i butxaques, amb fruita confitada, amb crema cuita, amb pinyons, amb xocolata, cabell d'àngel... 

Per aquest Sant Joan els preus es mantindran i en establiments com aquests calculen que per persona es gastin una mitjana de 30 euros.

Amb aquesta calor des de Salut recomanen conservar en fred les coques fins al moment del seu consum per evitar toxiinfeccions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura