Sant Feliu de Guíxols perfila una Festa Major condicionada per la Covid19

Sant Feliu de Guíxols perfila una Festa Major condicionada per la Covid19
Intervé: Carles Motas, Alcalde

Serà diferent, estranya però en principi no hi faltaran elements característics d'una Festa Major. Sant Feliu de Guíxols viurà els seus dies grans amb Concerts, Barraques i Fires però haurà de ser en format reduït, control d'aforament i espais separats.

Aquesta setmana hi ha hagut reunions per acabar de perfilar una Festa Major amb condicionants de salut pública.
 

En tres espais


La Festa Major tindrà tres espais diferenciats. A l'aparcament del tennis o el Milar s'hi ubicaran les atraccions. Com passa en el mercat redefinint l'espai per garantir la distància física i amb accés controlat.

Pel que fa a les Barraques encara s'estan perfilant els detalls però en principi  s'ubicarien als Jardins Juli Garreta, sense escenari ni espai de taules conjunt. Cada entitat tindria les seves taules i cadires i com si fos un bar, se n'hauria de fer responsable. Les barraques ocuparien tot l'espai dels Jardins Juli Garreta. El que ocupaven habitualment i també el de l'aparcament on hi havia atraccions.  

Els concerts es faran al Guíxols Arena aprofitant tota la infraestructura ja muntada del Festival Porta Ferrada, es vol apostar pel talent local i també grups nacionals de tirada.

Ni focs artificials ni correfoc


El que si que no es podrà fer són els focs artificials tal i com els coneixem ni tampoc el correfoc, ja que seria un reclam que podria provocar aglomeracions. Tampoc hi haurà escenari ni barraques al Passeig.

Malgrat tots els condicionants i encara perfilant el detall de com anirà la Festa Major, des de l'Ajuntament volen celebrar-la per donar un xic d'aire a la cultura en uns moments molt complicats pels artistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura