Palamós inaugura l'I Filmmaker International Film Festival de cine independent

Intervé: Mari Cielo Pajares, directora del festival 

78 produccions de cinema independent procedents de 67 països i projectades en només quatre dies. Aquesta és la carta de presentació de l'I Filmmaker International Film Festival, que en la seva quarta edició ha aterrat als Cinemes Arinco de Palamós

Aquest dimarts s'ha celebrat la jornada inaugural en què s'han projectat curtmetratges. Aquesta és però només una de les potes del festival, que està obert a tot tipus de gèneres.

Les projeccions s'allargaran fins divendres i tindran lloc entre les deu del matí i les tres de la tarda amb abonaments de 15 euros per tot el festival o de 5 euros per sessions d'un dia. L'entrega de premis es farà dissabte en el marc d'una festa de clausura gratuïta. 

Aquest és un festival de cineastes per cineastes, que permet als creadors tenir una plataforma on exhibir i promocionar les seves creacions i teixir alhora una xarxa de contactes amb productors i distribuïdors que els obrin portes amb els seus projectes de present i futur. 

Alhora, volen esdevenir una plataforma on els cineastes independents puguin exhibir-se sense traves. 

Des de la nova direcció dels Cinemes Arinco, reoberts la primavera passada, veuen en aquest festival una aposta per fomentar l'activitat cinèfila a Palamós i el seu entorn. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura