L’Espai Ter inicia la programació del segon semestre de 2022

El segon semestre de 2022 presenta una 20 d'obres on destaquen actuacions de música, teatre i circ. Propostes com l'adaptació de Terra Baixa d'Àngel Guimerà, El Cor Vivaldi i Dakris, el mag invisible, formen part de la programació que s'allargarà fins al 8 de gener amb el concert de Reis: Gio Symphonia.

L'Espai Ter va inaugurar la programació del segon semestre amb l'obra Master Xof de Joan Pera. Un programa que, fins al vuit de gener, portarà a Torroella de Montgrí obres de teatre, música, circ i dansa, buscant atraure tots els públics del sector cultural. En l'àmbit teatral destaquen obres com Pazos de Ulloa, Per fi Sol de Carles Sans i Sempre Viva: Una funció administrativa, a banda de representacions de la literatura catalana.

En aquesta programació també hi té un pes important la música. Manel Camp Quartet, el Cor Vivaldi i Javier Gurruchaga y la Orquestra Mondragón, que repassen els èxits dels seus 40 anys de carrera musical, trepitjaran l'escenari de l'Espai Ter entre octubre i novembre. Com cada any, l'aditori lliurarà el seu premi i continua apostant per cors joves.

A nivell musical tampoc hi faltaran els musicals com Dumbo. El musical o el Musinfant, el concert de música per a nadons.

La màgia també serà present a l'Espai Ter amb Dakris, el mag invisible, que després de rebre el Premi Nacional de Màgia 2022, presentarà l'espectacle iReality. Pel segon semestre de 2022 també hi haurà espai pel circ amb la companyia Vaivén Circo i la seva proposta Esencial, on juguen amb l'equilibrisme, els malabars i la dansa.

La programació també compta amb la celebració de la II Gala Pro Baix Ter, dedicada a les Associacions de Defensa Forestal Montgrí i el Puig Segalar. La gala se celebrarà el dissabte 17 de setembre, amb les actuacions de Santi Arisa & Lakatans, la Cobla Contemporània, l'Agrupació Sardanista Continuïtat i les corals Nits de Juny i els Virolets.

Des de l'organització, expliquen que la venda d'entrades es manté respecte als anys anteriors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura