La capella del Carme acull l’exposició Joaquim Comes. El color de l’emoció

Palamós

Data: 20/12/2023

L'artista palamosí Joaquim Comes mostres obres noves a la capella del Carme de Palamós. És un encàrrec que li ha fet l'ajuntament per celebrar el seu 50è aniversari de la seva primera exposició i per mostrar als veïns i veïns la seva obra i tècniques que utilitza. El pintor ha realitzat quadres on el paisatge, el color i les emocions són les protagonistes. D'aquí el títol "Joaquim Comes. El color de l'emoció".

Amb pocs minuts és capaç de dibuixar i pintar qualsevol obra amb passió i emoció. És l'artista local Joaquim Comes que enguany celebra el seu 50è aniversari de la seva primera exposició i ho fa amb aquesta mostra a l'espai artístic i patrimonial Capella del Carme de Palamós.

Són obres creades expressament per a l'ocasió, entre olis, dibuixos, aquarel·les i pastels. El pintor ha utilitzat diverses tècniques pictòriques.

Són obres vinculades a diferents paisatges com Venècia o Grècia, però també del territori com aquest on podem visualitzar un capvespre de Palamós.

A cada quadre l'autor ha volgut expressar emocions plasmades a les teles i paper, però és el públic com així ho requereix l'art el que finalment és lliure d'interpretar el que veu.

Aquesta àmplia varietat pictòrica apropa l'espectador a la figura de l'artista local Joaquim Comes, esdevenint una eina pedagògica per donar a conèixer al visitant l'art de la pintura, les seves tècniques i el significat del color. De fet, es fan tres visites guiades gratuïtes al públic perquè coneguin les seves obres i les tècniques que fa servir. També s'ofereixen visites pedagògiques per als alumnes de 3r a 6è de primària de les escoles del municipi, en el marc del programa Fem Arrels, que fa gairebé 25 anys que organitza l'Ajuntament amb l'objectiu d'apropar tot el llegat patrimonial de Palamós.

L'exposició es pot visitar fins al diumenge 25 de febrer de 2024.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura