La Fira de Nadal omple la Rambla de Sant Feliu tot el cap de setmana

INTERVÉ:Jordi Vilà Regidor de cultura de Sant Feliu

25 parades amb productes nadalencs omplen La Rambla de Sant Feliu fins diumenge. Com és tradició des de fa uns anys a la ciutat durant el pont de la Puríssima s'organitza la fira de Nadal, una activitat pensada per trobar tot allò necessari per guarnir la casa de l'ambient nadalenc, començar a omplir el rebost de cara els àpats de les properes setmanes i, si s'escau, trobar algun que altre regal.

Les parades de productes artesans es combinen amb les de dolços, figuretes de pessebre, tot tipus d'ornamentació nadalenca així com idees per regalar de cara aquestes festes. La fira nadalenca de Sant Feliu esdevé una proposta pensada per oferir una activitat adequada per aquestes dates, però també com a pòl d'atracció dels visitants que aquests dies han escollit Sant Feliu o les poblacions de l'entorn per passar aquest darrer pont de l'any.

La fira de Nadal també està complementada per diferents tallers adreçats als més petits de la casa. Els nens i nenes podran tornar a casa amb una postal de Nadal, dolços típics de les festes, decoració per l'arbre feta per ells mateixos o altres propostes, totes elles relacionades amb les festes que acabem d'encetar. 

La fira de Nadal ha començat aquest divendres i s'allargarà fins diumenge al migdia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura